Samen meer resultaat

Ontwikkeling op het werk…wat anders?

Development@Work staat voor ontwikkeling op het werk: groei met bezieling van mensen, teams en leiderschap. Door nadruk op korte termijn resultaten, macht en vele reorganisaties worden bedrijven steeds harder en onpersoonlijker. Veel mensen zoeken juist naar verdieping, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.
Vroeger was de motivatie van medewerkers vaak extrinsiek met aandacht voor salaris en werkomstandigheden. Nu zijn mensen meer op zoek naar echtheid, ruimte en uitdagingen in hun werk en leven. Development@Work ondersteunt deze groei van leiders, teams en medewerkers door aandacht voor inspirerend leiderschap en de ontwikkeling van potentieel. Organisaties bestaan uit mensen en mensen bestaan uit een lichaam, hoofd, hart en ziel. Als organisaties hun medewerkers alleen aanspreken op het doen (lichaam) en denken (hoofd) laten ze een groot deel van van het potentieel van mensen liggen. Het boeien en binden van mensen is dan niet optimaal.

Development@Work levert op maat gemaakte programma’s om het potentieel van (toekomstige) leiders en teams te ontwikkelen. Training en coaching gericht op het versterken van wat al goed gaat en het benutten van talenten. Het creëren van high performance teams die elkaar versterken en moeiteloos tot resultaat komen.

Onze professionals

Development@Work levert al meer dan 10 jaar op maat gemaakte trainingen op gebied van leiderschap, team- en talentontwikkeling. We hebben een team van senior trainers, die hun sporen in het (internationale) bedrijfsleven ruimschoots verdiend hebben. Het zijn stevige persoonlijkheden die hun eigen leiderschap sterk hebben ontwikkeld.

Carin Suurenbroek Eigenaar / Sr. Trainer

Marck Oostra Associate / Sr. Trainer

Sierdjan Westen Associate / Sr. Trainer

Meer informatie? Bel 06-8321 9170 voor een vrijblijvende kennismaking

Neem contact op