Van inzicht naar uitzicht

Ontwikkeling op het werk…wat anders?

Development@Work levert op maat gemaakte programma’s om het potentieel van (toekomstige) leiders en teams te ontwikkelen. Training en coaching gericht op het versterken van wat al goed gaat en het benutten van talenten. Het creëren van high performance teams die elkaar versterken en moeiteloos tot resultaat komen.

Vroeger was de motivatie van medewerkers vaak extrinsiek met aandacht voor salaris en werkomstandigheden. Nu zijn mensen meer op zoek naar echtheid, ruimte en uitdagingen in hun werk en leven. Organisaties bestaan uit mensen en mensen bestaan uit een lichaam, hoofd, hart en ziel. Als organisaties hun medewerkers alleen aanspreken op het doen (lichaam) en denken (hoofd) laten ze een groot deel van het potentieel van mensen liggen. Het boeien en binden van mensen is dan niet optimaal. Development@Work ondersteunt deze groei van leiders, teams en medewerkers door aandacht voor inspirerend leiderschap en de ontwikkeling van potentieel in onze trainingen en uniek talent booster programma.

Onze professionals

Development@Work levert al meer dan 10 jaar op maat gemaakte trainingen op gebied van leiderschap, team- en talentontwikkeling. We hebben een team van senior trainers, die hun sporen in het (internationale) bedrijfsleven ruimschoots verdiend hebben. Het zijn stevige persoonlijkheden die hun eigen leiderschap sterk hebben ontwikkeld.

Carin Suurenbroek Eigenaar / Sr. Trainer

Marck Oostra Associate / Sr. Trainer

Sierdjan Westen Associate / Sr. Trainer

Marian Rennenberg Associate / Sr. Trainer

Jesse Kraij Associate / Sr. Trainer

Karla Wieringa Associate / Sr. Trainer

Meer informatie? Bel 06-8321 9170 voor een vrijblijvende kennismaking

Neem contact op