Samen meer resultaat

High Performance Teams

Ieder team heeft een eigen taal, eigen regels en een eigen energieveld. We besteden aandacht aan de kracht van de verschillen tussen de medewerkers onderling en maken inzichtelijk welke persoonlijke bijdrage iedereen heeft in het team. Zo versterkt en verstevigt deze training het begrip over en weer en de onderlinge band in het team. We werken met communicatie ‘boven water’ (met focus op inhoud en argumenten) en ‘onder water’ (met focus op wat er bij een klant of collega gebeurt). Aandacht voor weerstand en belangen van de ander, benoemen wat er gebeurt in een gesprek en inlevingsvermogen zijn belangrijke sleutels voor succesvol contact.

Onderdelen van een teamdag kunnen zijn:

  • Sterke Punten: wat is jouw grootste kwaliteit en hoe kunnen we daar als team meer gebruik van maken? Vaak horen mensen vooral wat ze niet goed doen. Deze oefening legt de nadruk op wat wel goed gaat en geeft mensen een nieuw perspectief op zichzelf en de ander.
  • DISC kleuren: De kleuren geven een beeld van de kwaliteiten en valkuilen van de verschillende teamleden en hoe die elkaar aanvullen, dan wel in de weg zitten. We geven aandacht aan de onderlinge relaties: Hoe verhoud ik mij tot de ander? Hoe werken wij samen? Het DISC teamwiel maakt veel duidelijk. Hoe versterken of verzwakken jullie elkaar?
  • Wat gaat goed, wat kan beter en waarmee moeten we stoppen: in een interactieve oefening maken we duidelijk waar jullie als team trots op kunnen zijn, wat meer aandacht mag krijgen en welke grenzen gesteld kunnen worden.
  • Outdoor teamleden ervaren live ‘wat ‘werkt’ en ‘niet werkt’ in het team. Onderlinge patronen worden op een prettige manier zichtbaar en bespreekbaar.
  • Ontwikkeling visie en purpose door een gemeenschappelijke richting wordt energie gebundeld zodat jullie makkelijker tot resultaat komen. Met verrassende oefeningen waarbij iedereen betrokken is (niet alleen de dominantere leden van de groep), wordt helder wat jullie toegevoegde waarde als team voor de organisatie is en hoe jullie deze nog meer kunnen leveren.

Onze programma’s zijn altijd op maat gemaakt, passend bij de thema’s die leven binnen het team.

Hoe bevlogen is jouw team?

Met deze test wordt duidelijk welke gebieden je aan kunt pakken om als team meer bevlogen te worden.

Download de test!

“Carin is jouw partner om je team in de gewenste richting te krijgen. Al haar trainingen zijn op maat gemaakt voor jou en jouw team.”

Senior R&D Manager MARS

“De trainer zorgt voor interactie, openheid en vertrouwen in de groep waardoor er veel ruimte is voor persoonlijk onderzoek.”

Omgevingsmanager DHM

“Deze Booster week was echt een boost voor mijn ontwikkeling. Geweldig om te zien hoe de trainingen met onze ontwikkeling meebewegen van ik en mezelf, naar het motiveren van anderen.”

MARS Trainee

“Carin is een goede trainer die echt interacteert met mensen. Ze schakelt in stijlen waarbij ze consistent is in wie ze is.”

Manager Beleid Alliander

“Ik kan oprecht zeggen dat ik nog niemand tegen gekomen ben die zo gericht is op jouw resultaat als Carin. ”

Senior Engineering Manager MARS

“Dank voor je professionaliteit! De praktijkoefeningen waren zeer waardevol. ”

Key Account Manager Bonduelle

“De training is direct toepasbaar in de praktijk en toegesneden op de behoefte van onze organisatie.”

Sales Director Bonduelle

“Met oefeningen van Alan Seale wordt de scherpte echt opgezocht in een veilige context.”

Project Manager DHM