Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Vrouwelijk leiderschap

De huidige samenleving heeft behoefte aan een evenwicht in vrouwelijke en mannelijke energie. Bedrijven met een gemengde top leveren betere prestaties en bieden aan allen een motiverende en inspirerende plaats om te werken. Door vrouwen te ondersteunen in hun ontwikkeling als leiders en ze rolmodellen te bieden, vinden ze opnieuw bezieling en krijgen ze meer vertrouwen in hun eigen kracht. 

 

De training Vrouwelijk Leiderschap verrijkt je met nieuwe inzichten, vaardigheden en ervaringen. We gaan op zoek naar je sterke punten en bronnen van energie, motivatie en inspiratie. Daarnaast vindt je voorbeelden van vrouwelijk leiderschap in de andere leden van de groep en wordt je gestimuleerd zelf een rolmodel te worden. De training helpt je de authentieke vrouw te worden die je bent, die kan vertrouwen op eigen kracht. In verbinding met je bezieling en idealen kun je jouw leiderschapskwaliteiten neerzetten in je persoonlijke en professionele leven. We geven aandacht aan jouw levensdoelen en hoe je die kunt realiseren in je leven en werk. In de training staat de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie centraal.We nodigen je uit te reflecteren op jouw werkwijze: werk je hard, of met je hart? Een programma met een mix van theorie, oefeningen en veel persoonlijke reflectie. 

 

Voor wie?
Voor ambitieuze vrouwen die met andere topvrouwen hun mogelijkheden, kracht en kwetsbaarheid willen onderzoeken en inzetten om professionele en persoonlijke doelen te realiseren.

 

Doelstellingen:
Na de training heb je een:
1.       inzicht in hoe je jouw kracht en kwetsbaarheid in kunt zetten
2.       een helder beeld van jouw persoonlijk leiderschap
3.       besef hoe je jouw invloed kunt vergroten
4.       nieuwe bron voor inspiratie, motivatie en lef

 

Duur:     2 x 2 dagen
Kosten: EUR 1795,= per persoon, ex BTW, ex arrangement