Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

2. Effectieve communicatie

Soms is communicatie niet zo eenvoudig. Soms gaat er weleens iets mis. Hoe ga je daar dan mee om? Hoe we communiceren is zeer belangrijk voor de relaties die we onderhouden, privé en op het werk. Als we vanuit ons hart kunnen communiceren is een diepgaande verbinding met de ander mogelijk, maar soms is onze reactie sneller dan we willen en vallen onze woorden verkeerd.

Herkenbaar? Volg dan de workshop Effectieve Communicatie van Development@Work. In deze workshop leren we je anders naar jezelf te kijken, waardoor openingen ontstaan die voorheen niet mogelijk waren. Zodat je meerdere keuzes hebt om te reageren, niet alleen vanuit de eerste vecht- of vluchtreactie. Deze methode van Effectieve Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Effectieve communicatie richt onze aandacht op de situatie, onze gevoelens en onderliggende behoeften. Het legt de nadruk op communiceren vanuit je hart, vanuit wat er werkelijk bij je leeft. In deze workshop wordt theorie afgewisseld met veel oefeningen om zelf te ervaren.

Voor wie?
Voor iedereen die zakelijke en persoonlijke communicatie soepeler wil laten verlopen, meer resultaat wil behalen zonder zichzelf of de ander te verliezen.

Resultaat
1. Nieuwe basis voor verbinding met de ander
2. Inzicht in eigen communicatiepatroon en valkuilen
3. Mogelijkheid tot verbetering van persoonlijke en zakelijke relaties