Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Duurzaam leiderschap

Deze eeuw vraagt om een nieuwe vorm van leiderschap, waarbij leiders hun lef, onzekerheden en idealen durven delen met de wereld. Vanuit persoonlijk leiderschap richting geven aan anderen met als doel een organisatie te laten groeien. Duurzaam leiderschap staat voor groei met bezieling. Groei in resultaten en mensen. Bezieling door aandacht voor lichaam, hoofd, hart en ziel van leiders én medewerkers.  

De training Duurzaam Leiderschap van Development@Work helpt je jouw kracht en kwetsbaarheid te definiëren en vanuit authenticiteit te werken. We gaan op zoek naar jouw unieke eigenschappen en talenten. Jouw kwaliteiten zijn je kostbaarste bezittingen en niet zo vanzelfsprekend als je vaak denkt. In de training leer je jouw talenten te herkennen en in te zetten voor jezelf, je team en je organisatie. Daarnaast geven we aandacht aan jouw persoonlijke levensdoelen en hoe je die kunt realiseren binnen het werk. Hierdoor wordt motivatie weer optimaal en kun je jouw idealen leven en beleven. Een programma met een mix van theorie, oefeningen en veel persoonlijke reflectie.

Voor wie?
Voor alle leidinggevenden die zichzelf kritisch onder de loep willen nemen, inzicht willen krijgen in hun drijfveren, kracht en kwetsbaarheid en een bron van inspiratie voor henzelf en anderen willen vinden en worden.

Doelstellingen:
Na de training heb je:
1.    inzicht in jouw kwaliteiten, drijfveren en missie
2.    helder beeld van jouw persoonlijk leiderschap, gedrag en communicatie
3.    besef van welke invloed jij op anderen hebt en hoe je dit kunt verbeteren
4.    bewustwording vna hoe jouw levensdoelen gekoppeld zijn aan werk
5.    nieuwe bron voor inspiratie, motivatie en lef

Duur:     2 x 2 dagen
Kosten: EUR 1795,= per persoon, ex BTW, ex arrangement
Duurzaam leiderschap, duurzaam leiderschap, duurzaam leiderschap training