Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Om uw mensen blijvend te motiveren is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling nodig. Development@Work biedt trainingen waarin groei met bezieling centraal staat voor medewerkers, teams, leiders en zelfstandige ondernemers. Groei van resultaten, bezieling door aandacht voor lichaam, hoofd, hart en ziel. Development@Work levert trainingen op basis van open inschrijving en in-company.

Voor individuele medewerkers: open training
Een training op basis van open inschrijving is heel geschikt wanneer u één of meerdere mensen in uw organisatie hebt met dezelfde leervraag. Duurzaam Leiderschap, Vrouwelijk Leiderschap en Personal Branding van Development@Work worden als open training aangeboden, waarbij iedereen zich in kan schrijven. De groep bestaat hierdoor uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor de basis om van en met elkaar te leren ideaal is.

Voor groepen medewerkers: in-company training
Een groepstraining is ideaal wanneer er in uw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag zijn. Naast Team Building kan Development@Work alle trainingen die op basis van open inschrijving worden aangeboden, ook in-company verzorgen. Hierdoor kan Development@Work maatwerk leveren en aandacht geven aan die onderwerpen die op dit moment voor uw bedrijf of team actueel zijn en aandacht verdienen.

Op de volgende pagina's kunt u meer details vinden over de trainingen van Development@Work en kunt u deze informatie ook in PDF downloaden. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen.

Haal het beste uit jezelf, je team en je organisatie met Development@Work! 

 

 

 

 

duurzaam leiderschap