Development@Work

Ilperveld 23
2151 LW Nieuw Vennep
Tel: 06-83219170
info@developmentatwork.nl

Reacties van klanten en relaties

"Ik ben heel erg dankbaar voor alles wat er is gebeurd en ging vol positieve emoties terug naar huis. De sfeer van beide dagen is niet te omschrijven en zal ons absoluut helpen naar ons einddoel en verder. Ik voel me door deze team building sessie ook persoonlijk sterker, dit geeft me kracht en inspiratie. Een dikke vette dank je wel!"
(Team Manager)

"Carin weet veel, stimuleert de groep en zorgt ervoor dat persoonlijke doelen aan het einde van de training bereikt zijn. Helemaal top!"
(Zelfstandig ondernemer)

"Carin is goed in plannen en organiseren. Vanaf het begin zorgt ze voor draagvlak in de organisatie, door heldere communicatie met management en betrokken medewerkers."
(Marketing Director)

"Development@Work heeft het veranderingsproces met een creatieve invalshoek voor ons ingezet. Samen lachen was een bindende ervaring, die met de meer inhoudelijke aanpak over team doelstellingen en communicatie goed was voor de teamgeest."
(Teamleider)

"In de training Personal Branding vond ik de interactie tussen de trainer en de groep erg goed. Carin is een fijne trainster die met haar tips en inzichten gezorgd heeft dat ik weer verder kan."
(Zelfstandig trainer/coach)